Islamisch Albanischer Kulturverein Flums

Kontakt

Öffnungszeiten

Mo-Fr: 6:00-22:00
Sa: 6:00-23:00
So: 6:00 – 22:00

Vaktia
  Flums, Schweiz
  SalatTime
  Fajr04:21
  Sunrise06:22
  Zuhr13:27
  Asr18:23
  Magrib20:31
  Isha22:23
Ajete Kuranor
4|6|Provoni ju bonjakët kur të bëhen për martesë, e nëse çmoni pjekuri tek ata, atëherë epjuni pasurinë e tyre. Dhe mos nxitoni në shpënzimin e pasurisë së tyre në mënyrë shkapërderdhëse, për derisa të mos rriten ata. Në qoftë se (kujdestari) është pasanik, le të frrenohet në marrjen e pasurisë së tyre, e në qoftë se është i varfër, le të hajë (nga ajo pasuri) aq s është e domosdoshme sipas zakonit. Kur t’jua dorëzoni pasurinë e tyre, bëni këtë në praninë e dëshmitarëve. E, mjafton që para Perëndisë do të jepni llogari.