Islamisch Albanischer Kulturverein Flums

Kuran

Öffnungszeiten

Mo-Fr: 6:00-22:00
Sa: 6:00-23:00
So: 6:00 – 22:00

Vaktia
  Flums, Schweiz
  SalatTime
  Fajr07:12
  Sunrise08:59
  Zuhr13:34
  Asr16:25
  Magrib18:10
  Isha19:51
Ajete Kuranor
2|25|Ata që besojnë dhe bëjnë vepra të mira gëzoji me kopshte të xhenetit nëpër të cilat do të kalojnë lumenj çdoherë kur u jepet atyre ndonjë frut i tyre, ata të thonë: “Këtë e kemi ngrënë edhe përpara”, - e atyre do t’u jepen vetëm fruta të ngjashme me to. Në to do të ketë femra të pastra dhe në to do të jetojnë gjithmonë.